SEJEM MEGRA 4.-7. april 2018

Na sejmu Megra predstavljamo novosti na področju dekorative.

Svetovanje in dizajniranje dekorativnih izdelkov iz različnih materialov: nerjavnih jekel, jekel in stekla, ter različne površinske zaščite.

Na sejmu Megra nas najdete v hali Hala: A1/200 predstavljamo vam novosti:
  • reklamni napisi in notranje in zunanje ograje z LED osvetlitvijo
  • špiralna, enoramna in dvoramna stopnišča
  • zasteklitve: fix stene, drsna vrata, nihajna vrata; ter avtomatizacija vhodov
  • novost pri tipskih izdelkih so pa notranji in zunanji kamini na bio-etanol, ter zunanja korita za zasaditev različnih rastlin; predstavljena kot mini vrtovi
Inoks Plus d.o.o. je družinsko podjetje, ki je pognalo korenine iz obrtniške dejavnosti s 66 letno tradicijo na področju izdelave izdelkov iz nerjavečih materialov.
Izdelujemo vse vrste ograj (steklene, nerjaveče, aluminijaste, kovane) za reprezentačne objekte in poslovne stavbe, stanovanjske objekte, ograje za plovila, balkonske in bazenske ograje, obloge stebrov in fasad, masažne gobe, sifone, ležalnike in izdelke po naročilu v različnih površinskih izvedbah.
V obratu galvanizacije vam ponujamo naslednje galvanske storitve: elektrolitsko poliranje, luženje, galvansko in kislo cinkanje, ter vroče cinkanje.
Podjetje potrjuje svojo kakovost s certifikatom po standardu SIST EN ISO 3834.
Smo dobitniki številnih priznanj. Največji poudarek našem podjetju je posvečen razvoju novih izdelkov in uvajanje novih tehnologij.
Sejem je odprt vsak dan od 9.00 do 18.00 ure.